Anmälan till konferensen

Anmälan till konferens

 
Välkommen med din anmälan till konferensen. Sista anmälningsdag den 31 januari 2019.

Gör din anmälan på denna länk: Anmälan

 
Konferensen erbjuder även spännande utflykter under torsdagen. Du kan välja mellan att göra ett besök vid IRF, Institutet för rymdfysik, eller IceHotel i Jukkasjärvi.
 
Vid IRF, får du ta del av olika delar i den svenska rymdforskningen. IRF är ett statligt forskningsinstitut under Utbildningsdepartementet, forskar inom en rad olika områden. Bland annat inom rymdfysik, atmosfärfysik och rymdteknik. Mätningar görs i atmosfären, jonosfären, magnetosfären och runt andra planeter med hjälp av stratosfärballonger, markbaserad utrustning (bland annat radar) och satelliter.
Forskningen och den teknik som utvecklas för att bedriva rymdforskning bidrar till att skapa nytta för samhällets utveckling och människors välfärd. Vårt samhälle är i ökande grad beroende av rymdteknik för en mängd tillämpningar vilket innebär att kunskapen om rymdmiljön blir allt viktigare.
Läs mer om IRF på länken: IRF
 
 
Vid besöket vid IceHotel, får du ta del av den spännande berättelsen om världens första ishotell. Hur det startade, utvecklades och hur verksamheten bedrivs idag.
Besöket innefattar en rundvisning i årets IceHotel, där ett trettiotal olika konstnärer från olika delar av världen har skulpterat ett rum i snö, is och fnis. Besöket innefattar även en visning av isproduktion, islager och tillverkning av olika isprodukter. Dessutom görs ett besök i IceHotel 365, världens första åretrunt IceHotel. En unik upplevelse av innovation, teknik och entreprenörsverksamhet.
Läs mer om IceHotel på länken: IceHotel
 
Boka din resa redan nu! Länk till resealternativ: Resesida


 

Varmt välkommen!